5 eenvoudige technieken voor vacature receptioniste

Een provincie Groningen heeft het keurmerk Beste Werkgever gekregen. Uit een onderzoek bij een medewerkers blijkt dat onze bedrijf juist scoort op tussen verdere werkgeverschap, organisatietrots en dit benutten over talent.

( full time baan ) 5 nachten ieder week Heb je alang een nodige ervaring opgedaan in een horeca en ben je klaar teneinde ons stapje beter op te kunnen?

‘t Feithhuis kan zijn alang ruim twintig jaar dé ontmoetingsplaats met Groningen voor lunch, borrel en diner. Komend jaar zetten wij de tunneltent op de kop betreffende vernieuwende regelen op het gebied van schransen, duurzaamheid, interieur en websites!

We bestaan op zoek tot heuse horeca tijgers die samen met ons daar ons fenomenaal partijtje over wil vervaardigen in één van een verscheidene bars.

Dit gezelligste eetcafé van Groningen is op speurtocht tot ons collega die onze gasten ons fantastische schemer wil bezorgen! We hebben ons vacature voor een wisselend reeks uren per week in ons klein team, uiteraard flexibiliteit kan zijn erg nodig.

Er is een locatie vanwege je vrijgekomen! Wij vertrouwen het jouw in het werkzaamheid nimmer raakt uitgeleerd, wegens iedereen kan zijn daar altijd ons pad het met veel enthousiasme zal worden opgepakt en begeleidt. We willen je bovenal meester produceren op het gebied betreffende gastvrijheid, er waar dit binnen ons festival teneinde draait.

Café Hoppe staat garant wegens mooie nachten mede door de ontspannen sfeer en het omvangrijke feestelijkheid het er iedere avond plaatsvindt.

In Een Tikibar waan jouw in een magische atmosfeer en geniet met een heleboel overheerlijke tropische cocktails.

Eetcafé Moeke Vaatstra kan zijn een knusjes
sfeervol en sfeervol Eetcafé, gelegen in ons met de mooist dorpjes over Groningen, Zuidwolde. Wij bestaan 6 dagen per week open wegens lunch, borrel, avondmaal, buffetten en partijen en ontdek hier bezitten over ons groot terras.

Een hippe restaurant op ons A-locatie; Echt salaris; Werken in een echt en gedreven team; Mogelijkheid teneinde door te groeien in een functie

Ben je op zoek naar ons basisschool die volop in sporten is betreffende een huiselijk en leergierig team. Een de kleuterschool die pedagogisch handelen hoog in het vaandel bezit staan.

Je kan jouw ontplooien in ons afwisselende functie in het splinternieuwe logement en groeiende, enthousiaste hotelteam. Jouw ontvangt ons salaris en arbeidsvoorwaarden conform dit Arbeidsvoorwaardenreglement betreffende de KHN, gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond.

Technische opleiding op MBO / HBO niveau. Wij zijn geïnteresseerd in mensen die ons stap naar een buitendienst zullen willen vervaardigen.

Als eerste medewerker bediening ben je tezamen betreffende een leidinggevenden verantwoordelijk vanwege de service binnen onze zaak. Tussen je hoede zorg jouw dat een gasten niets tekort komen en het je dienst soepel verloopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *